ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΔΩ: +30 693 400 7825  |  Καθημερινά: 09:00 – 20:00

Το καλάθι μου

About Us

Δεν ξέρω αν έπαιξε καταλυτικό ρόλο η διάρκεια της καραντίνας και ο ελεύθερος χρόνος για το download αμέτρητων ιδεών πάντως σε εμένα λειτούργησε θετικά και βρήκα αυτό που θέλω να κάνω.

Βασικά πάντα ήξερα ότι ήθελα παντού να αφήνω το αποτύπωμα μου με τα χέρια όποτε ή ζωγράφιζα πίνακες , τοίχους, έπιπλα. Γενικά όλο κάτι πείραζα ή κατέστρεφα, πάντως δημιουργούσα κάτι που εν τέλει εμένα μου άρεσε. Όσο για τα κεριά σόγιας ήρθαν και ταίριαξαν τόσο πολύ στην μανία μου να καταπιάνομαι με χειροποίητες δημιουργίες και έτσι τυχαία γεννήθηκε το Esthetique.

Το Esthetique όμως μόνο μια τυχαία λέξη δεν είναι καθώς έχω σπουδάσει αισθητική και την αναζητω παντού στην καθημερινότητά μου και σε ότι κάνω.

Όλα για μένα είναι θέμα αισθητικής και το Esthetique είναι 100% της δικής μου.

Ελπίζω να γίνει μέρος και της δικής σας και να το αγαπήσετε!

homepage_first
first_slider
Τα κεριά είναι χειροποίητα και για αυτό μπορεί να ποικίλει το βάρος και ο χρόνος καύσης τους. Το κερί είναι 100% φυσικό κερί σόγιας και επομένως μπορεί να παρατηρήσετε μικρές κηλίδες στο πλάι ή στην επιφάνεια του κεριού σας.

Αυτό δεν είναι λάθος, απλά είναι μια απόδειξη ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα βελτιωτικό και δεν επηρεάζει την ποιότητα ή το κάψιμο του κεριού.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως η τέχνη είναι ελαττωματική, η τέχνη αφορά την έκφραση και όχι την τελειότητα. Τα μικρά ελαττώματα ενός χειροποίητου προϊόντος δείχνουν την ανθρώπινη φύση του κομματιού και καθιστούν αδύνατη την αντιγραφή.

Αγαπήστε και εκτιμήστε κάτι χειροποίητο και όχι φτιαγμένο από μηχανή.

Web Design & Development by WEB TRIANGLE